Digital Workspace, Networking en Analytics

Citrix

PQR is Platinum partner van Citrix

Citrix biedt een digital workspace platform waarmee werknemers alles tot hun beschikking hebben om productief te zijn, met een uitstekende en geïntegreerde gebruikerservaring, terwijl de IT afdeling de tools en controle heeft om dit te beheren, beveiligen en verbeteren. PQR is Platinum Solution Advisor en Service Provider van Citrix. 


Op zoek naar een tijdelijke IT consultant?

Citrix Platinum Partner

PQR is Citrix Platinum Plus Solution Provider voor Workspace en Networking en tevens Citrix Service Provider.

Van advies tot en met beheer, op alle vlakken beschikt PQR over ruime ervaring met Citrix implementaties en hoog gecertificeerde Citrix specialisten.

PQR is Citrix Platinum Solution Provider
PQR is Citrix Service Provider
Naar website Citrix
Meer informatie?

Heb je vragen over de Citrix-oplossingen van PQR? Wij helpen je graag verder.

Neem contact op

Modern Workspace

Citrix en PQR werken samen aan technologie voor digitale werkplekken, met een consistente en gebruikersvriendelijke ervaring en goede beveiliging van bedrijfsapplicaties en -data. We zorgen ervoor dat de IT steeds complexere hybride en multicloud-omgevingen gemakkelijker kan configureren, monitoren en beheren. Op die manier houden we mensen, organisaties en dingen met elkaar verbonden. Overal, altijd en via elk apparaat. 

Veranderingen Citrix in maart en april 2023

Momenteel voert Citrix veel veranderingen door in het licentiemodel, de aanschaf van ADC/NetScaler is niet meer mogelijk en in april 2023 zijn er prijsverhogingen. Deze veranderingen pakken voor veel klanten van Citrix ongunstig uit. Wilt u weten wat er wordt gewijzigd en wat u eraan kunt doen? Lees dit bericht op onze blogpagina > 

Citrix Health Check

Haalt u nog wel voldoende rendement uit uw Citrix-omgeving? Kan het beheer efficiënter? Zijn er issues die opgelost moeten worden? Welke nieuwe functionaliteiten zijn beschikbaar en relevant?

De Citrix Health Check wordt uitgevoerd door Citrix expert van PQR en geeft antwoord op deze vragen, zodat u het maximale uit de virtuele desktop of SBC-omgeving blijft halen. Klik hier voor meer informatie > 

Citrix Cloud

U kunt de complexiteit en beheerlast van uw on-premises Citrix omgeving verlagen door gebruik te maken van Citrix Cloud. PQR helpt u bij de transitie naar Citrix Cloud en ontzorgt uw digitale werkplek, zodat uw medewerkers veilig verbonden blijven. 

Meer informatie
Sparren met een Citrix expert? 

Neem voor meer informatie over Citrix contact op met PQR!

Neem contact op met PQR