Inkooporganisatie voor de zorg

Intrakoop

Image

PQR en Intrakoop werken samen om de digitale transformatie in de zorg te versnellen. Een bundeling van PQR’s expertise en Intrakoop’s netwerk voor betere en mooiere zorg.

PQR is partner van Intrakoop

De kennis en kunde van PQR op het gebied van IT innovatie in de zorg is ook beschikbaar via de dienstverlening van Intrakoop.
Naar website Intrakoop

Wij zijn PQR

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen.

Rust is wat wij maken - om te werken, om te groeien. En dan, ineens, doet IT er niet meer toe.

Meer over PQR

Samenwerken en kennis delen als sleutel tot goede en betaalbare zorg

PQR heeft een samenwerking met Intrakoop, de onafhankelijke inkoopcoöperatie van de Nederlandse gezondheidszorg, om de digitale transformatie en innovatie in de sector te versnellen. De samenwerking combineert PQR’s expertise in de zorg met het sterke netwerk van Intrakoop. Met als missie om met behulp van digitalisering de zorg te verbeteren en mooier te maken.

Digitale transformatie is noodzakelijk om ook in de toekomst efficiënte en kwalitatief goede zorg te blijven bieden. Door samen te werken kunnen Intrakoop en PQR zorgorganisaties beter ondersteunen door hen de benodigde tools en kennis te bieden om zorginnovatie te versnellen.

Coöperatie Intrakoop is onafhankelijk en heeft ruim 500 leden. In de afgelopen 65 jaar is Intrakoop uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie die de inkoopfunctie van zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland ontzorgt, ondersteunt en versterkt. Het portfolio omvat een breed scala aan (kennis)producten en diensten, waaronder ICT. Zorgorganisaties die lid zijn van Intrakoop profiteren van betere inkoopvoorwaarden, oplossingen voor uiteenlopende en relevante thema’s en kennisdeling.


Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u meer weten over de expertise van PQR in de zorg? Neem contact op ons zorgteam. 

Neem contact op met PQR