Goed nieuws voor de Nederlandse markt! Copilot voor Microsoft komt in maart of april 2024 in het Nederlands beschikbaar. Dit betekent dat met Nederlandstalige input ook Nederlandstalige output gegenereerd kan worden en dat gaat de productiviteit van de gebruikers ten goede komen.

De uitrol van de Nederlandse taal is onderdeel van een uitrol van meerdere talen. In totaal worden er in de komende weken 17 talen toegevoegd aan Copilot for Microsoft 365: Arabisch, Chinees, Deens, Fins, Hebreeuws, Hongaars, Koreaans, Nederlands, Noors, Oekraïens, Pools, Portugees, Russisch, Thais, Tsjechisch, Turks en Zweeds.

Wilt u aan de slag met Copilot voor Microsoft 365? PQR heeft in de afgelopen maanden uitgebreid getest en we hebben een aantal diensten waarmee we u kunnen helpen om te starten met Copilot. Hieronder leest u meer over die Copilot diensten.

Tevens bent u van harte welkom op het gratis Copilot Live Event op 28 mei bij Microsoft: The Assisted Worker. Klik hier voor meer informatie.

Hoe kan PQR helpen om te starten met Copilot?

De Copilot Inspiratiesessie is bedoeld om samen met de gebruikers de behoeften en mogelijkheden te verkennen van Microsoft 365 en Copilot.

De volgende stap is de PQR Copilot Readiness Assessment. Hiermee controleren wij of uw IT-omgeving voldoet aan de technische eisen voor het gebruik van Copilot.

Wilt u voorkomen dat vertrouwelijke informatie via Copilot beschikbaar komt, dan kunnen wij een Quickstart dataclassificatie uitvoeren. Dat kunnen we handmatig of met Microsoft Purview doen, waarbij het gebruik van Purview zorgt dat dataclassificatie geautomatiseerd wordt.

Adoptie voor Microsoft 365 voor Copilot: Copilot is volop in ontwikkeling; PQR begeleidt uw medewerkers in het aannemen van de nieuwe manier van denken, werken en resultaten behalen met Copilot.

Neem contact op met PQR voor Copilot

Wilt profiteren van de voordelen en starten met Copilot for Microsoft 365? Neem contact op met PQR.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.