Utrecht, 16 januari 2024 – PQR, Rustmakers in IT, blijft leverancier van VMware-software en -diensten. Na de overname van VMware door Broadcom werd bekend dat er veranderingen zouden gaan plaatsvinden in het VMware partnerprogramma. PQR blijft in deze rumoerige tijden een bron van stabiliteit voor IT-teams, zowel in-house als aan de leverancierszijde.

PQR groeide de afgelopen jaren uit tot VMware-expert in Nederland, zowel wat betreft technische expertise als proactieve advisering en ontzorging door managed services. Medio 2023 behaalde het bedrijf daarom ook de hoogste VMware-partnerstatus: Pinnacle. De intensieve samenwerking tussen PQR en VMware by Broadcom zorgt er nu voor dat een partnerschap tussen beide bedrijven ongemoeid kan blijven. Ook in het nieuwe partnerprogramma van Broadcom kan PQR een weg vinden en hierdoor de kennis en kwaliteit blijven bieden die klanten gewend zijn.

De focus van de vernieuwde VMware by Broadcom organisatie zal zich naar de toekomst toe richten op private-, hybride- en multicloud-omgevingen. De werkplekoplossingen worden door Broadcom afgesplitst en gaan verder in een nieuwe End-User Computing-organisatie. Voor beide vraagstukken blijft PQR een aanspreekpunt en partner. 

“We begrijpen erg goed dat zo’n overgangsperiode zorgt voor onzekerheid bij organisaties die afhankelijk zijn van deze technologie”, zegt Joris Adriaanse, VMware Technical Account Manager bij PQR. “Zeker nu vinden we het belangrijk om vanuit rust te acteren. We staan dan ook klaar om organisaties te begeleiden in hun strategische keuzes rondom VMware-vraagstukken.”

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.