Aan het einde van het jaar is het weer tijd voor lijstjes en onlangs werden de Computable 100 en de MT1000 bekend gemaakt.

Het Computable 100 imago-onderzoek wordt uitgevoerd door Enigma Research en daarin worden 150 IT-bedrijven onderzocht. Hieruit komt PQR naar voren als een snelle stijger met maar liefst 35 plekken winst ten opzichte van 2021. In de Computable 100 staat PQR op plek 28. Extra leuk is dat PQR hoog scoort op imago als werkgever (van 49 in 2021 naar plek 21) en op kennis (plek 19). Bekijk de volledige lijst op de site van Computable.

MT/Sprout vraagt jaarlijks duizenden zakelijke beslissers met welke dienstverleners ze graag zakendoen en brengt de MT1000 uit. Er zijn diverse categorieën binnen de MT1000 en in de ranking bij IT Beheer en onderhoud – beste dienstverleners staat PQR op de 15e plaats.

We zijn trots op deze erkenningen uit de markt en ons team doet er alles aan om voor u als klant, nu en in de komende jaren uw Rustmakers in IT te blijven.

Geplaatst door

Marinka van der Eng

Marinka is Senior Marketeer bij PQR. Ze heeft ruime ervaring in diverse soorten marketing functies bij IT en Tech bedrijven en vertaalt technische oplossingen in waarde voor de klanten door middel van content, campagnes en events.