In een tijdperk waarin digitale bedreigingen nog steeds toenemen, is de rol van een Chief Information Security Officer (CISO) van cruciaal belang voor organisaties die hun gegevens willen beschermen. Echter, niet elke organisatie heeft de mogelijkheid om een eigen fulltime CISO in dienst te nemen. Hier komt PQR in beeld met de introductie van de dienst: CISO as a Service.

De noodzaak van een CISO kan niet worden onderschat. Cyberaanvallen worden geavanceerder en het risico erop neemt toe. Bovendien wordt het naleven van regelgeving, waaronder NIS2, een steeds grotere uitdaging. Niet elke organisatie kan een CISO in dienst te nemen en met CISO as a Service van PQR wordt die lacune opgevuld. Organisaties kunnen daarmee profiteren van de expertise van een ervaren CISO, zonder de kosten van een fulltime collega. De CISO as a Service van PQR staat klaar om op vaste momenten, zowel fysiek op locatie, als virtueel aanwezig te zijn en kan bijvoorbeeld ook een interim rol vervullen.

De CISO as a Service is onderdeel van het CISO Office, een team van security officers bij PQR. Hiermee is de continuïteit in de CISO dienstverlening altijd gegarandeerd. Wilt u weten hoe? Lees alles over CISO as a Service op deze pagina.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.