PQR scoort hoog in de DX300 ranking die de uitkomst is van een onderzoek naar de digitale transformatie in Nederland. MT/Sprout onderzoekt in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam in het DX300-onderzoek de stand van zaken in digitale transformatie. Ze laten managers leaders in en enablers van digitale transformatie aanwijzen in 18 categorieën.

Leaders en enablers

De volgende vragen worden in het onderzoek beantwoord: Welke bedrijven en organisaties lopen voorop in de digitale transformatie? En: welke dienstverleners maken dit mogelijk? De bedrijven zijn beoordeeld op de criteria expertise, kwaliteit, samenwerking en resultaten. In de categorie leaders stemmen managers in Nederland in grote getale op Bol.com als leider in de digitale transformatie, maar ook namen als Radboud UMC en RTL Nederland behalen de top 10.

Implementatie Partners, 2e plaats voor PQR

In de categorie Implementatie Partners (Managed Service Providers) behaalt PQR de 2e plaats! Voor het criterium Samenwerking behaalt PQR de 2e positie van de 35. Voor Expertise positie 9, voor Kwaliteit de 5e plek, en Resultaten de 7e.

De bedrijven zijn beoordeeld op de criteria expertise, kwaliteit, samenwerking en resultaten.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.