PQR heeft twee nominaties in ontvangst mogen nemen voor de Dutch IT Channel Awards. We zijn genomineerd in de categorieën MSP of the Year en IoT/Edge Innovator of the year. De IoT-nominatie is er één samen met onze klant Battolyser Systems. In iedere categorie zijn er vijf genomineerden. De stemperiode is al begonnen. De stemmen van het publiek en de jury zullen samen de uitslag bepalen.

Dutch IT Channel Awards

In 2024 vindt de 9e editie van de Dutch IT Channel Awards plaats. Elk jaar organiseert Dutch IT Channel deze award-show voor distributeurs, vendoren, resellers en personen uit de Nederlandse IT-wereld, die een onderscheidende prestatie hebben geleverd. Zij komen in aanmerking voor een nominatie in een van de 24 categorieën. Op 14 maart 2024 worden de winnaars bekend gemaakt op de feestelijke uitreiking in Studio21 in Hilversum. Het gala heeft dit keer het thema: bring a little soul to the IT industry.

MSP of the Year

De jury beoordeelt in deze categorie de manier waarop de genomineerde Managed Services Provider haar klanten ontzorgt met IT-toepassingen en -diensten. De winnaar van deze categorie biedt uitgebreide ondersteuning en assistentie. De winnende MSP heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van samenwerken en het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties. Over de nominatie van PQR: “PQR was ook de voorgaande drie edities genomineerd voor deze award. Bij de ‘rustmakers in IT’ gaat het niet om de IT-oplossingen zelf, maar om de mensen die ze ermee helpen. De dienstverlener uit Utrecht transformeerde de afgelopen jaren gestaag van IT-reseller naar Managed Service Provider, en breidde in 2023 met de overname van werkplek- en datacenterspecialist Fondo het dienstenportfolio verder uit. PQR toont zich een uitgesproken ‘groene’ partij, door bij ‘continuïteit’ niet alleen te denken aan het eigen bedrijf en de organisaties van PQR’s klanten, maar ook aan de planeet. PQR promoot actief milieuvriendelijke initiatieven als energiezuinige hardware en virtualisatiestrategieën en het verminderen van energieverbruik.”

IoT/Edge Innovator of the Year

Over de IoT/Edge Innovator of the Year nominatie schrijven ze: “Battolyser Systems ontwikkelde met hulp van PQR het eerste geïntegreerde batterij-elektrolyser systeem ter wereld: de Battolyser. Dit concept gaat een van de belangrijkste uitdagingen van deze tijd aan: een betaalbare energietransitie, waarbij voldoende energievoorziening altijd gewaarborgd is. Het IT-onderdeel van het project besteedde Battolyser Systems uit aan PQR, de ICT-dienstverlener uit Utrecht die, gebruikmakend van IoT- en edge-oplossingen, een belangrijke bijdrage leverde aan het technisch functioneren van de Battolyser. De samenwerking ontstond vanuit een initiële vraag naar relatief eenvoudige IT-diensten en is gaandeweg steeds verder uitgebreid. De Battolyser draait momenteel als demosysteem in de Eemshavencentrale van RWE in Groningen.”

Stemmen

Er kan tot en half februari 2024 gestemd worden op de ruim honderd genomineerden in 24 verschillende categorieën. Stemmen kan per e-mailadres slechts 1 keer en kan via deze link. De uitslag wordt op 14 maart 2024 bekendgemaakt. Alvast bedankt voor het stemmen!

 

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.