Hybride IT Technologie

Hewlett Packard Enterprise

Image

Hewlett Packard Enterprise levert oplossingen als servers, storage, netwerkcomponenten en managementsoftware. Sommige organisaties werken nog met een traditionele IT-omgeving, andere werken volledig in de cloud. Maar de meeste bedrijven maken gebruik van een combinatie: hybrid IT. Op welk punt van de transitie ze zich ook bevinden, HPE biedt de juiste technologie en oplossingen.


Op zoek naar een tijdelijke IT consultant?

HPE Platinum Partner

PQR is Platinum partner van HPE

PQR is Platinum Solution Provider van HPE en levert het volledige portfolio aan HPE infrastructuur, software en diensten. Onze jarenlange kennis en ervaring zorgt ervoor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op het beste advies en ondersteuning bij implementaties en beheer.  

HPE Partner of the Year en GreenLake Partner of the Year

ImageImage
Naar website HPE
Wij zijn PQR

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen.

Rust is wat wij maken - om te werken, om te groeien. En dan, ineens, doet IT er niet meer toe.

Meer over PQR

Hybride IT technologie

Hewlett Packard Enterprise (HPE) biedt klanten de juiste IT-technologie voor nu en in de toekomst. Voor elk punt van hun reis naar de cloud helpt HPE in samenwerking met PQR de IT-omgeving van klanten te transformeren met servers, opslag, netwerk, software en diensten.

SpaceHub Flexible Capacity

Agility is hét sleutelwoord voor moderne organisaties. Om snel in te spelen op de vraag van de consument, is een flexibele IT-infrastructuur cruciaal. Vlot resources op- en afschalen op het ritme van de markt is belangrijk, net als een duidelijke ROI.

Met de gezamenlijke dienst Flexible Capacity spelen PQR en HPE op deze behoefte in door het bieden van Premium HPE hardware in een handige pay-per-use-formule. Met SpaceHub Flexible Capacity neemt u uw fysieke infrastructuur af als dienst, compleet met aanvullende services. 

SpaceHub Flexible Capacity biedt het beste van beide werelden: de cloudervaring, maar wel in uw on-premises datacenter. Met het unieke Buy & SpaceHub-back-model maakt PQR de volledige overstap naar IaaS aantrekkelijk door de laagdrempelige financiële instap waarmee we de OPEX tot wel 60% kunnen verlagen.

Image

Wilt u meer weten over SpaceHub Flexible Capacity? Neem contact op met PQR of lees verder via de onderstaande link. 

Meer over SpaceHub Flexible Capacity

PQR. 

Ineens doet IT er niet meer toe.