PQR heeft tijdens de VMware Partner Leadership Summit 2018 in de Verenigde Staten twee prestigieuze prijzen gewonnen. PQR won zowel de EMEA Solution Provider of the Year award als de wereldwijde award in deze categorie (Global Solution Provider of the Year award) dankzij uitmuntende prestaties en kennis. “Ik ben enorm trots op deze prijzen, die laten zien dat we samen het verschil kunnen maken voor onze klanten en partners”, zegt Algemeen Directeur Ronald Schaap.

Innovatieve projecten

“Dit is een superprestatie, die we onder meer te danken hebben aan de innovatieve projecten die wij hebben uitgevoerd op het gebied van digitale transformatie”, vertelt Viktor van den Berg, Technology Officer bij PQR na het in ontvangst nemen van de prijs en persoonlijke felicitaties van Pat Gelsinger, CEO van VMware. “Ook worden onze inspanningen om klanten te informeren en adviseren naar een toekomstvaste IT-omgeving erg gewaardeerd door VMware. Denk hierbij aan ons ons klantevent IT Galaxy, het organiseren van round tables, experience days, bloggen en presenteren op de VMware Usergroup.”

Uitzonderlijke prestaties belonen

“Wij zijn erg blij en trots op al onze partners. Soms is het echter goed om partners die uitzonderlijke prestaties neerzetten te belonen”, zegt Leon de Werker, Senior Regional Director Benelux van VMware. “PQR is voor ons zo’n partner en daarom hebben we hen onderscheiden met deze belangrijke prijzen. Met de focus op strategische VMware-oplossingen en de advies- en implementatiekracht van PQR kunnen klanten hun transformatie realiseren, gebruikers beter bedienen en relevant blijven. Dit heeft het afgelopen jaar geresulteerd in een groot aantal belangrijke en innovatieve projecten. Namens alle medewerkers van VMware Nederland wil ik PQR dan ook feliciteren met het winnen van deze belangrijke awards.”

Medewerkers maken het verschil

“Onze structurele investeringen in de educatie van onze medewerkers en het volgen van marktontwikkelingen vormen de basis”, vat Schaap het succes van PQR samen. “De sterke focus die wij hierdoor hebben op software defined-, automation- en workspace-oplossingen als NSX, vSAN, vRealize Suite en Workspace One hebben sales, marketing en onze technische collega’s geholpen om uitdagende projecten binnen te halen. Onze engineers en consultants maken tenslotte echt het verschil om de opdrachten goed af te ronden. Wij zijn daarom zeer trots op onze collega’s en blij met ons partnership met VMware.”

VMware en PQR zijn al sinds 2005 partners. Als enige Nederlandse Premier Solution Provider beschikt PQR binnen het partnerprogramma van VMware over alle competenties van de hoogst haalbare status. Daartoe behoort ook de onlangs verschenen VMware Cloud on AWS-competentie.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.