PQR is een samenwerking aangegaan met Intrakoop, de onafhankelijke inkoopcoöperatie van de Nederlandse gezondheidszorg, om de digitale transformatie en innovatie in de sector te versnellen. De samenwerking combineert PQR’s expertise in de zorg met het sterke netwerk van Intrakoop. Samen willen ze met behulp van digitalisering de zorg verbeteren en mooier maken.

Digitale transformatie is noodzakelijk om ook in de toekomst efficiënte en kwalitatief goede zorg te blijven bieden.  Door samen te werken kunnen Intrakoop en PQR zorgorganisaties beter ondersteunen door hen de benodigde tools en kennis te bieden om zorginnovatie te versnellen.

“Wij zijn verheugd over deze samenwerking, waarmee we zorgorganisaties effectiever kunnen helpen toekomstbestendig te worden”, aldus Joost Noteboom, Business manager Healthcare bij PQR. “Samen met Intrakoop bieden we niet alleen advies, maar concrete stappen richting digitale transformatie. We zorgen voor een solide IT-basis voor verdere innovatie.”

PQR heeft een jarenlange staat van dienst als deskundige partner in de zorgsector, onder andere via initiatieven, zoals het Zorghuis van de Toekomst. Het team van PQR begeleidt zorgorganisaties richting innovatieve en concrete oplossingen voor hun uitdagingen. Deze kennis en kunde is nu ook beschikbaar via de dienstverlening van Intrakoop.

Coöperatie Intrakoop is onafhankelijk en heeft  517 leden, verdeeld over ruim 7100 zorglocaties in Nederland. In de afgelopen 65 jaar is Intrakoop uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie die de inkoopfunctie van zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland ontzorgt, ondersteunt en versterkt. Het portfolio omvat een breed scala aan (kennis)producten en diensten op het gebied van vastgoed, energie, farmacie, medische hulpmiddelen, facilitaire dienstverlening, personeel, duurzaamheid en ICT. Zorgorganisaties die lid zijn van Intrakoop profiteren van betere inkoopvoorwaarden, oplossingen voor uiteenlopende en relevante thema’s en kennisdeling.

“De samenwerking met PQR stelt ons in staat om onze leden nog beter te ondersteunen bij hun digitale vraagstukken”, vertelt Simon Kuipers, Productgroepmanager ICT & Digitalisering bij Intrakoop. “De expertise en innovatieve diensten van PQR, gecombineerd met hun diepgaande kennis van de zorgsector, passen perfect bij onze ambitie om de zorg sterker, beter en mooier te maken. We kijken ernaar uit om samen onze leden vooruit te helpen.”

 

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.