Afgelopen week heeft HPE aangekondigd welke Nederlandse partners zijn genomineerd voor een Partner of the Year award. PQR is maar liefst zeven keer genomineerd voor een award en ook onze collega Paul Put is genomineerd voor een award.

Uit handen van Isabelle Wentink, Partner Sales Manager HPE ontving PQR de nominaties:

  • Compute Technology Partner of the Year
  • Data Services en Storage Partner of the Year
  • Innovation Partner of the Year

Vanuit HPE Aruba heeft Mike van Leeuwen, Partner Business Manager HPE Aruba, vier nominaties overhandigd, namelijk:

  • Datacenter Networking Partner of the Year
  • SASE Partner of the Year
  • As a Service Partner of the Year
  • Public Sector Partner of the Year

Deze nominaties zijn een erkenning voor de expertise en samenwerking van PQR als partner van HPE, waarbij technologische vernieuwing en klantgerichte oplossingen centraal staan.

Ambassador of the Year

Collega Paul Put, Solution Sales bij PQR, heeft de special achievement nominatie ontvangen als HPE Aruba Ambassador of the Year. Deze nominatie staat voor de persoonlijke inzet van Paul in de oplossingen die hij biedt bij klanten in samenwerking met HPE Aruba.

Over HPE Partner of the Year nominaties

De HPE Partner of the Year nominaties worden jaarlijks door Hewlett Packard Enterprise toegekend aan partners die zich onderscheiden in het leveren van waarde aan klanten, het bevorderen van technologische innovatie en het leveren van diensten. Het is een manier voor HPE om waardering te tonen voor de inzet en prestaties van haar partners binnen de branche. In het afgelopen jaar heeft PQR zich met name gericht op het uitbreiden van het as a Service portfolio in samenwerking met HPE en HPE Aruba, bijvoorbeeld op het gebied van Wifi as a Service, Network as a Service en efficiënte dataopslag

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.