Microsoft maakte onlangs bekend het non-profit programma per 1 juli beschikbaar te stellen voor de ouderenzorg. Dit betekent dat Microsoft technologie én licenties goedkoper worden. Hiermee wordt innovatie en digitale transformatie in de branche gestimuleerd. 

De nieuwste Microsoft technologieën en ontwikkelingen komen dus sneller en makkelijker binnen handbereik. We kunnen ons voorstellen dat u hierover meer informatie wilt of wilt weten wat dit voor uw organisatie betekent, bijvoorbeeld door dit in een pay-per-use model af te nemen. PQR kan u daarin adviseren, maar dat is niet het enige wat we doen.

Zorghuis van de Toekomst

PQR heeft de expertise en ervaring om zorgorganisaties te helpen op het gebied van de moderne werkplek, hybride datacenter en security. Onze experts zetten zorginnovaties in gang, helpen bij het slim organiseren van zorgprocessen en maken datagedreven zorg mogelijk. Op deze manier hebben we al vele zorginstellingen geholpen om de stap te zetten naar zorgvernieuwing met arbeidsbesparende technologie, zodat ze klaar zijn voor de toekomst. Lees hier meer over op onze Zorgpagina of lees de blog over Zorgdromen.

Waar ligt uw behoefte als het gaat om innovatie en transformatie? Graag zouden we persoonlijk met u in gesprek komen hierover. We kunnen u dan nog veel meer vertellen over onze aanpak en welke zorgdromen wij uitwerken.

Geplaatst door

Joost Noteboom

Commercial Lead PQR Healthcare