Van zorgeloos beheer naar grenzeloze groei

Moderne organisaties worstelen met complexe IT-systemen en een tekort aan expertise, terwijl ze ook voldoen aan regelgeving en duurzaamheidsuitdagingen. PQR begrijpt deze uitdagingen en biedt ontzorging door IT-beheer over te nemen, met focus op naleving, oplossingen en stabiliteit in IT. 

Zijn wij een match?

Van zorgeloos beheer naar grenzeloze groei

Moderne organisaties worstelen met complexe IT-systemen en een tekort aan expertise, terwijl ze ook voldoen aan regelgeving en duurzaamheidsuitdagingen. PQR begrijpt deze uitdagingen en biedt ontzorging door IT-beheer over te nemen, met focus op naleving, oplossingen en stabiliteit in IT. 

Zijn wij een match?
Image

Van zorgeloos beheer naar grenzeloze groei

Moderne organisaties worstelen met complexe IT-systemen en een tekort aan expertise, terwijl ze ook moeten voldoen aan regelgeving en duurzaamheidsuitdagingen. PQR begrijpt deze uitdagingen en biedt ontzorging door IT-beheer over te nemen, met focus op naleving, oplossingen en stabiliteit in IT. 
Zijn wij een match?
Image

Herkent u de volgende uitdagingen?


Image

Operationele overbelasting

Image

Complexere security en regelgeving

Image

Tekort aan expertise

Image

Nadruk op duurzaamheid

Image

IT-continuïteit staat onder druk

Image

Transformatie naar regievoering

Van zorgeloos beheer naar grenzeloze groei

Een toegewijd team van IT-ers, 100% aandacht voor de continuïteit van IT en meedenken over de volgende stap. Wanneer u met PQR samenwerkt kunt u vertrouwen op IT-experts die vanuit de diepte van hun technische kennis en scherpe beheerprocessen op afstand voor u werken. Onze voortdurende investering in training en certificering zorgt ervoor dat we altijd voorop lopen, zowel in de techniek als in de toepassing bij klanten.

Dankzij onze proactieve monitoring kunnen we anticiperen op mogelijke incidenten, waardoor we deze tijdig aanpakken en voorkomen dat ze invloed hebben op uw bedrijfsvoering. Of het nu gaat om traditionele infrastructuur of de nieuwste cloudtechnologieën, we zorgen voor een naadloze integratie die perfect aansluit bij uw behoeften.


Zijn wij een match? Ontdek het in 5 stappen.

Ontdek onze match

"PQR laat zien dat ze een partner willen zijn, en niet een leverancier."

- Eugene Wijnvoord, Teamleider Technisch beheer infrastructuur bij Parnassia Groep

"PQR heeft niet alleen de dagelijkse IT-operatie goed onder controle, maar denkt en groeit ook in elke fase met ons mee."

- Operations Manager bij Battolyser

"Een goede vraag die die PQR mij altijd stelt: zijn de gebruikers tevreden?"

- Ramon van Ramselaar, ICT-manager bij Trimbos

"Het is ook mooi om te merken dat PQR de lat telkens hoger legt als het gaat om bijvoorbeeld klantenservice."

- Jeremy Parsser, CFO en mede-eigenaar bij J. Kisch en Zonen

"Onze medewerkers moeten niet harder werken, maar slimmer werken (...) geholpen door slimme techniek."

- Jannette Booij, Bestuurder bij Huize Rosa

"Met deze keuze hebben we tevens een deel van onze dienstverlening in handen van PQR gelegd. Zij houden onze systemen up-to-date en veilig."

- Tim Verlaan, directeur KIEN

  Waarom IT-beheer uitbesteden

  Als IT-manager, CIO, CISO of iemand in een vergelijkbare rol, verwacht men steeds vaker dat u een leidende en adviserende rol opneemt. Dit is vooral belangrijk bij de modernisering van IT. Het doel is om IT beter af te stemmen op de wensen van de business. Hierdoor heeft u meer tijd nodig voor innovatie.

  De oplossing: de beheertaak uitbesteden aan PQR zodat u wordt ontzorgd en eindelijk tijd heeft om uw nieuwe rol uit te kunnen voeren. Klinkt goed, nietwaar?

  Dit is wat beheer op afstand van PQR u oplevert:

  ✓ Meer tijd voor zakelijke uitdagingen, focus op modernisering en innovatie.
  ✓ Vertrouwen en rust dankzij persoonlijk contact PQR.
  ✓ Inzicht en betrokkenheid door regelmatige feedback en verbeterpunten.
  ✓ Actieve betrokkenheid bij modernisering en informatisering binnen de organisatie.
  ✓ Proactieve updates en verbetervoorstellen op het gebied van security.

  Bij PQR streven we naar topkwaliteit in alles wat we doen

  We zetten graag een stap extra om ervoor te zorgen dat we meer leveren dan u verwacht. Daarbij is het van belang dat u zich thuis voelt bij ons, en wij bij u.

  De match is belangrijk om beheertaak goed uit te kunnen voeren zodat u zich kunt richten op modernisering en innovatie en u kunt transformeren van een beheerafdeling naar een organisatie die de regie voert. Spreken wij u binnenkort?

  Zijn wij een match?

  Weten waar u aan toe bent

  Wij onderscheiden ons door rust in IT te bieden met een passie voor wat we doen. Dankzij onze expertise en werkwijze draait IT zonder zorgen door. De Service Delivery Manager van PQR is uw vaste contactpersoon en de Servicedesk van PQR staat altijd voor u klaar. Wij spreken samen KPI’s af terwijl u via een dashboard inzicht heeft in uw omgeving. Uw IT is onze prioriteit.

  Elke maand is er een vast moment van evaluatie met uw en ons IT-team en periodiek staat het PQR CTO Office, uw strategische partner, tot uw beschikking. Samen werken we aan het optimaliseren van uw IT, stap voor stap.

  fix first discuss later

  Meer over Zorgeloos beheer

  Blog
  Image

  Vertrouw uw IT-beheer toe aan een IT-collega op afstand

  Wanneer u overweegt om IT-beheer uit te besteden, moet het met de relatie tussen uw IT-organisatie en de externe beheerpartner natuurlijk goed zitten. Het ideaalbeeld? Een partner die niet alleen technische ondersteuning biedt, maar ook echt meedenkt en voelt als een verlengstuk van uw interne team, als een collega. Dit mag u toch gewoon verwachten, een partner die uw organisatie en de specifieke uitdagingen diepgaand kent?
  Lees meer
  Blog
  Image

  IT-incidenten oplossen zonder discussie vooraf

  Uw IT wordt met de dag belangrijker. De impact van incidenten kan enorm zijn. Medewerkers kunnen hun werk niet meer doen, er komen geen inkomsten meer binnen of het gaat ten koste van uw reputatie. De oorzaak is tijdens een incident minder belangrijk. De oplossing is hetgeen dat telt.
  Lees meer
  Klantcase
  Image

  Zorgcentrum Huize Rosa realiseert 'zorgdromen' met PQR

  Huize Rosa is de leukste kleine zorgorganisatie van Nijmegen met verpleeghuis­zorg, thuiszorg en huishoude­lijke hulp. Toen Jannette Booij bestuurder werd bij Huize Rosa, trof zij een verouderde ICT-omgeving aan waar het nodige aan gedaan moest worden. Het resultaat? Meer aandacht en tijd voor de cliënten.
  Lees meer
  Klantcase
  Image

  Battolyser Systems zet in op duurzame missie met PQR als IT-partner

  Battolyser Systems heeft ’s werelds eerste geïntegreerde batterij-elektrolyser systeem ontwikkeld en gerealiseerd. Hiermee helpen ze om een van de belangrijkste uitdagingen van onze generatie te realiseren: een betaalbare energietransitie waarbij voldoende energie­voorziening is gewaarborgd.

  Lees meer
  Klantcase
  Kisch-Dukdalfweg

  Aanleg en beheer van netwerkinfra­structuur voor J. Kisch & Zonen

  Door de verhuizing naar een groter bedrijfspand moest er een nieuw netwerk worden aangelegd. In het magazijn worden handheld devices gebruikt, waardoor het wifi netwerk altijd en overal volledig dekking moest bieden. Na advies is er een beveiligd netwerk op basis van HPE Aruba en Fortinet gerealiseerd dat beheerd wordt door PQR.

  Lees meer
  Klantcase
  Image

  Hyperconverged infra­structuur en Space­Hub voor Parnassia Groep

  Na een fusie met Antes koos zorgorganisatie Parnassia Groep voor nieuwe datacenters en het uitbesteden van technisch beheer op de private cloud. In nauwe samenwerking is een nieuwe hyperconverged infrastructuur ontwikkeld en geïmplementeerd. Het beheer vindt plaats op basis van de SpaceHub dienstverlening.

  Lees meer
  Klantcase
  Image

  Trimbos vertrouwt op PQR voor veilige, flexibele IT-omgeving

  Het Trimbos-instituut maakte gebruik van een door PQR geleverde VDI-infrastructuur. Die was erg veilig en superstabiel, maar niet heel flexibel. Als antwoord op de groeiende vraag naar ‘altijd en overal veilig kunnen werken’ ontwikkelde PQR een op SpaceHub gebaseerde nieuwe ICT-infrastructuur voor Trimbos.

  Lees meer
  Klantcase
  Image

  PQR brengt rust in IT bij werk- en leerbedrijf Pantar met SpaceHub

  Bij het Amsterdamse werk- en leerbedrijf Pantar stond cloudtechnologie vanaf 2018 hoog op de agenda. ‘Anytime, anywhere en op any device’ kunnen werken was een belangrijke doelstelling voor de toekomst. Dat leidde in 2019 tot een aanbesteding om de circa 350 werkplekken op die nieuwe manier in te richten.

  Lees meer
  Klantcase
  healthcare

  Noorderbreedte zet maximaal in op de zorg van morgen

  Zorgorganisatie Noorderbreedte wilde gaan voor innovatie. Met vijftien woonzorgcentra in de provincie Friesland, waarvan één op Terschelling, en een revalidatie­centrum in Leeuwarden, verleent Noorderbreedte elke dag persoonlijke en menselijke zorg in de VVT-sector (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg).

  Lees meer
  Klantcase
  Albert Heijn referentiecase

  24/7 dienstverlening voor de Rugged devices bij Ahold Delhaize

  Een bezoek aan één van de supermarkten van Albert Heijn is voor velen een routine geworden. Klanten navigeren door de looppaden met een zelfscanner en medewerkers werken met geavanceerde handterminals. PQR is verantwoordelijk voor het beheer van een aanzienlijk aantal van deze apparaten.

  Lees meer